Neinor Homes repartirà un dividend de 0,5 euros per acció el 15 d'octubre

El darrer dia de negociació de les accions amb dret a rebre limport serà el 10 doctubre

Per

Bolsamania | 03 oct, 2024

Neinor Homes distribuirà el proper 15 d'octubre un total de 37,5 milions d'euros als accionistes, com a part del pla de remuneració a l'accionista. El dividend suposa una retribució de 0,50 euros bruts per acció, equivalent a 0,495 euros nets després de les retencions corresponents.

Aquest pagament representa el segon tram d'un dividend total corresponent a l'exercici 2024, el primer desemborsament del qual del mateix import es va realitzar el 31 de juliol.

Els accionistes que vulguin rebre aquest dividend han de tenir les seves accions registrades abans del 10 d'octubre, darrer dia per negociar amb dret a aquesta distribució.

El pagament es farà mitjançant una reducció de capital amb devolució d'aportacions, seguint l'estructura plantejada per la companyia en anys anteriors. Aquestes devolucions estaran subjectes a un gravamen de l'1% sobre el valor de les aportacions tornades, que Neinor Homes retindrà i liquidarà davant de la Hisenda Foral de Biscaia.

"La nostra rendibilitat per dividend es manté com una de les més altes d'Europa. Entre el 2024 i el 2025, teníem previst distribuir un total de 4,34 euros per acció, dels quals encara queden per pagar 3,87 euros per acció, cosa que equival a una rendibilitat del 26%. Aquest segon pagament reforça el nostre ferm compromís amb la remuneració a l'accionista, mentre que el suport de la nostra sòlida cartera de prevendes i els lliuraments previstos ens col·loca en una posició òptima per complir el nostre pla estratègic i els objectius de distribució", ha assenyalat Borja García-Egotxeaga, CEO de Neinor Homes.

"La cristal·lització de la nostra cartera de 'build-to-rent', juntament amb el sòlid exercici de la companyia, ens ha permès avançar de manera significativa en la remuneració als nostres accionistes. Continuem compromesos amb avançar part de la remuneració anual als inversors i amb aquest segon pagament arribem al 40% de l'objectiu previst per a l'exercici”, ha comentat Jordi Argemí, conseller delegat adjunt i CFO.

Últimas noticias