Naturgy facilita el canvi a la TUR del gas només omplint un formulari a la seva web

La mesura va destinada a les llars amb un consum inferior als 50.000 kWh/any

Per

Bolsamania | 15 des, 2022

Naturgy facilitarà als clients el traspàs a la Tarifa d'Últim Recurs (TUR) del gas, el preu del qual és inferior al de mercat. La mesura va destinada a totes les llars el consum anual de gas de les quals sigui inferior a 50.000 kWh anuals. Per acollir-s'hi, els clients de mercat liberalitzat tan sols hauran d'emplenar un formulari a la seva pàgina web, segons ha destacat la companyia en un comunicat.

Des d'aquesta setmana, els clients de Naturgy que vulguin fer el canvi hauran d'inserir les dades requerides per confirmar la seva identitat, la titularitat del subministrament i l'acceptació del traspàs de les dades personals a la comercialitzadora regulada, que assumirà el subministrament després del canvi. "D'aquesta manera, el client no haurà de fer cap gestió addicional per formar part del mercat regulat".

Naturgy també contactarà a través de diferents vies (email, SMS i correu postal) amb els seus clients del mercat liberalitzat per oferir aquest canvi ràpid i automàtic a la TUR a través d'un enllaç directe al formulari, el preu del qual és actualment molt inferior al del mercat en estar subvencionat pels pressupostos generals de l'Estat.

L'entitat ha subratllat que, d'aquesta manera, "pretén accelerar la mobilització de clients al mercat regulat amb l'objectiu que aquests paguin menys a la factura de gas abans que arribi l'hivern, període en què es concentra el consum més elevat de gas de l'any".

La iniciativa abraça el 90% dels clients del grup en el negoci de gas a Espanya. Inicialment estarà disponible a les 9 comunitats autònomes on Naturgy té distribució de gas, com és el cas d'Andalusia, Castella-La Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Comunitat Valenciana, Galícia, Madrid, Navarra i La Rioja.

AJUDES A LES COMUNITATS DE VEÏNS

Aquesta iniciativa se suma a altres mesures ja engegades per la companyia, com l'habilitació d'un canal d'atenció exclusiu a les comunitats de veïns perquè puguin acollir-se a la nova TUR4 habilitada pel Govern per a aquest col·lectiu.

“Naturgy té una voluntat clara per ajudar els seus clients en un context tan complex com l'actual. Totes aquestes propostes posen de manifest que posem el client al centre, que estem al servei de la societat, compromesos amb la situació actual i actuant amb transparència”, ha explicat el director general de Comercialització, Carlos Vecino.

Últimas noticias