Musk planeja cobrar 20 dòlars al mes per verificar el compte a Twitter

Els treballadors tenen fins al 7 de novembre per llançar la funció si no volen ser acomiadats

Per

Bolsamania | 31 oct, 2022

Elon Musk exerceix com a nou cap de Twitter i les seves idees al voltant de com serà el futur de la xarxa social es van coneixent a poc a poc a través de diverses piulades. L'última consistiria a canviar Twitter Blue i elevar el cost de subscripció a 19,99 dòlars al mes des dels 4,99 dòlars actuals, incloent-hi el servei de verificació de perfil, segons ha informat The Verge.

Així mateix, els usuaris verificats tindrien 90 dies per subscriure's o perdrien la marca de verificació blava. Als treballadors que treballen en el projecte, segons les informacions, s'hauria dit diumenge que han de complir la data límit del 7 de novembre per llançar la funció o seran acomiadats.

Musk ha deixat clar en els mesos previs a l'adquisició de la xarxa social que volia renovar la manera com Twitter verifica els comptes i maneja els bots i aquesta seria una mesura destinada a això. De fet, aquest diumenge, publicava al seu perfil que “tot el procés de verificació s'està renovant en aquest moment”.

La subscripció a Twitter Blue es va llançar fa gairebé un any com una manera de veure articles sense publicitat d'alguns editors i fer altres ajustaments a l'aplicació, com una icona de pantalla inicial d'un altre color. Musk està interessat a augmentar les subscripcions i convertir-la a la generadora de la meitat dels ingressos de l'empresa.

Tot i que el multimilionari fa poc dies que és 'Cap Tuit', s'ha mogut ràpidament per fer diversos canvis a Twitter. Comptant amb l'ajuda d'enginyers de Tesla com a assessors, ha canviat la pàgina d'inici per a usuaris desconnectats i planeja acomiadaments entre els gerents mitjans i els enginyers de la xarxa social que no hagin contribuït recentment a la base del codi.

Igualment, ha donat a conèixer que "Twitter formarà un consell de moderació de contingut amb punts de vista molt diversos" i que no es prendran decisions de contingut importants ni es restabliran comptes abans que es reuneixi aquest consell, així com la possible recuperació del servei de microvídeos Vine.

Últimas noticias