MSC Cruceros es converteix en patrocinador global de la Fòrmula 1

Es pretén impulsar la visibilitat de la marca als Grans Premis

Per

Bolsamania | 21 mar, 2022

La Fòrmula 1 ha anunciat que el patrocinador global per a la temporada 2022 serà MSC Cruceros. L'acord multianual, que va començar al Gran Premi de Formula 1 Gulf Air Bahrain del 2022, farà que la companyia, amb seu a Suïssa, es converteixi en el partner oficial de creuers de la competició.

Segons s'informa en un comunicat oficial, MSC Cruceros i la Fòrmula 1 estan col·laborant per portar a port alguns dels vaixells més glamurosos i tecnològicament avançats de MSC Cruceros durant alguns caps de setmana seleccionats que coincideixin amb els Grans Premis, cosa que permet que la flota complementi l'experiència d'alt nivell de la Fòrmula 1 i impulsi la visibilitat global de la seva marca.

Així s'aprofitarà la creixent base mundial de fans de la competició mostrant la seva àmplia oferta de vacances de qualitat al mar i portant l'emoció de la Fòrmula 1 a l'audiència global de MSC Creuers mentre els vaixells naveguen a més de 100 països arreu del món i reben passatgers de més de 185 nacionalitats.

A més, continuaran impulsant el canvi sostenible que les dues companyies fomenten per convertir-se en neutres en carboni. Són pioneres en tecnologies i solucions ambientals d'avantguarda.

Últimas noticias