Movistar relanza Movistar Plus+ amb un nou servei de televisió per reproducció en continu

Comprèn la incorporació de nous canals, amb el canal lineal Movistar Plus+ com a eix

Per

Bolsamania | 21 jul, 2023

Movistar potencia la proposta televisiva d'entreteniment, ficció i esport amb el rellançament de Movistar Plus+, que a partir de l'1 d'agost oferirà un nou servei de televisió disponible per als clients de miMovistar. A més, també s'obrirà a tot el públic, sigui quin sigui el seu operador, en modalitat d'OTT.

La programació inclourà des de cinema d'estrena, sèries i competicions esportives, fins a documentals, entreteniment, i un partit de LaLiga i un altre de Champions League cada jornada. D'aquesta manera, l'operadora busca reforçar la seva oferta televisiva amb una "proposta de valor pionera, que agrupa diferents continguts capaços de cobrir les diverses necessitats i els gustos de clients i llars, i que es posiciona com una oferta única i diferencial", ha assenyalat en un comunicat.

Aquest rellançament comprèn la incorporació de nous canals, amb el canal lineal Movistar Plus+ com a eix de la nova oferta de televisió, el qual concentrarà el contingut més rellevant de la plataforma. A partir d'aquest es crearan quatre canals temàtics originals per a Cinema, Sèries, Música i Documentals.

D'altra banda, també s'incorporarà a l'oferta Originals i un canal pop-up cada mes, i es mantindran Vamos, Ellas Vamos, un canal de La Resistència 24 hores, autonòmiques i totes les cadenes presents a la TDT.

Els actuals clients de miMovistar que ja comptin amb el paquet MovistarPlus Esencial veuran la seva programació actualitzada de manera automàtica i pel mateix preu. Així mateix, tindran la possibilitat d'accedir a altres paquets premiums amb tot el futbol o de ficció.

Així, l'oferta de Movistar Plus+ es podrà completar amb opcions exclusives de Movistar com a Futbol Total, amb tots els partits de totes les competicions; Esports Total, amb totes les trobades i competicions esportives; Ficció Total, amb tot el cinema i la ficció de caràcter temàtic; i la possibilitat d'integrar-hi aplicacions de streaming com ara Netflix.

En aquest sentit, qualsevol client de miMovistar que no tingui el paquet Essencial pot contractar el nou servei Movistar Plus+ per 11 euros al mes a través dels canals habituals Movistar. A més, els clients d'altres operadors també poden contractar Movistar Plus+, per 14 euros al mes i en modalitat OTT.

Finalment, el teleoperador ha assenyalat que els clients que contractin Movistar Plus+ comptaran amb les funcionalitats de la televisió de Movistar que "proporcionen la possibilitat de rebobinar una emissió en directe; l'opció d'adaptar la visualització dels continguts als horaris; la disponibilitat multidispositiu; o poder recuperar a la carta els continguts emesos en qualsevol canal durant els últims set dies".

Últimas noticias