Movistar anuncia que les seves línies mòbils passen a disposar de dades il·limitats

S'eliminen els càrrecs per sobrepassar la franquícia de dades en aquelles línies que en disposen

Per

Bolsamania | 12 gen, 2023

Movistar ha actualitzat el seu portafoli des de l'11 de gener perquè totes les seves línies mòbils (exceptuant prepagament) passin a disposar de dades il·limitats. S'eliminen també els càrrecs per sobrepassar la franquícia de dades en aquelles línies que en disposen.

Així, quan aquesta es consumeixi, els clients ara podran continuar navegant a una velocitat més reduïda, però que permet un ús raonable i suficient de la majoria de serveis d'internet.

En concret, en aquelles línies que disposin de franquícia de dades, en superar-se aquesta es veurà reduïda fins als 2 Mb, suficient per obtenir una experiència d'ús raonable en navegar per internet i utilitzar serveis de missatgeria o de vídeo en reproducció en continu, entre altres.

Addicionalment, la línia Ilimitada Plus permet navegar sempre a la màxima velocitat sense cap tipus de limitació, palanquejada sobre la cobertura 5G de Movistar.

La millora no té cap cost i s'aplica automàticament des de l'11 de gener a tots els clients, tant actuals com nous. El canvi és per als clients de miMovistar, Fusió i Contracte Mòbil.

Últimas noticias