Morgan Stanley retalla el preu de Santander, encara que continua veient-hi potencial

El rebaixa fins als 3,90 euros des dels 4,10 euros previs

Per

Bolsamania | 14 des, 2022

Actualitzat : 13:14

Morgan Stanley retalla aquest dimecres el preu objectiu de Santander fins als 3,90 euros des dels 4,10 euros anteriors. Aquesta nova valoració encara suposa atorgar-li al banc un potencial de pujada de més del 40% des dels nivells de cotització actuals (2,76 euros).

Tècnicament, la correcció de Santander de les últimes setmanes és "normal" després de pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions, comenta César Nuez, analista tècnic de Bolsamanía. "A curt termini, l'entitat busca suport al nivell dels 2,70 euros, preus on el més normal és que tornin les compres", assenyala.

Segons Nuez, el banc podria estar davant d'un canvi de tendència. Si bé, per confirmar-ho caldria esperar un tancament per sobre dels 2,88 euros, màxims que va dibuixar al començament d'aquest mes de desembre.

Cal recordar que, els darrers dies, l'entitat càntabra ha estat notícia per novetats relacionades amb un altre gran banc nord-americà, Goldman Sachs. Aquest ha aflorat una participació en Santander del 7,465%. El 7,198% d'aquesta posició s'articula mitjançant instruments financers, incloent-hi opcions, futurs i swaps, mentre que la resta, un 0,267%, s'articula mitjançant accions. El banc hi controla de manera indirecta 44,79 milions de títols.

Últimas noticias