Morgan Stanley guanya 2.668 milions de dòlars durant el primer trimestre, un 38% més

Els ingressos es van elevar un 13% fins als 11.077 milions de dòlars

Per

Bolsamania | 18 abr, 2018

El banc d'inversió Morgan Stanley va registrar un benefici de 2.668 milions de dòlars, un 38% més que els 1.930 milions de dòlars que va guanyar durant el mateix període de 2017. Per la seva banda, els ingressos es van elevar un 13% fins als 11.077 milions de dòlars.

Unes xifres que superen les expectatives dels analistes de Thompson Reuters i, amb això, les accions pugen a la preobertura a prop d'un 3%. El banc va establir al gener nous objectius financers, la majoria dels quals sembla estar al seu abast, especialment a causa dels beneficis de la reforma fiscal.

James Gorman, president i director executiu de Morgan Stanley, indica que són uns "resultats molt bons, amb ingressos i ingressos rècord, i una rendibilitat sobre recursos propis superior al nostre objectiu. Cadascuna dels nostres línies de negoci va tenir un bon acompliment, amb una important participació dels clients en tota la nostra franquícia global", indica al seu comunicat.

El seu negoci de gestió de patrimonis va créixer un 34% fins als 1.627 milions de dòlars i els ingressos van créixer un 18%. Gorman destaca al seu missatge les millors condicions del mercat per al banc amb una major activitat. També ha estat positiva el seu negoci d'inversió a particulars ja que va créixer un 90% fins als 127 milions de dòlars i la de gestió de patrimoni que ho va fer un 41% fins als 914 milions d'euros, gràcies al creixement dels ingressos per comissions.

Morgan Stanley és l'últim gran banc nord-americà a presentar els seus comptes del primer trimestre de 2018. Goldman Sachs es va unir aquest dimarts a Bank of America Merrill Lynch, Citigroup i JP Morgan en reportar uns guanys durant el primer trimestre, que van superar també les expectatives dels analistes.

Últimas noticias