Morgan Stanley es 'muda' a Merlin Properties: "Una de les nostres millors idees"

El banc nord-americà torna a fer una ullada al sector del real estate europeu

Per

Bolsamania | 02 set, 2021

Les nostres millors idees. Així es titula l'informe de Morgan Stanley sobre el real estate europeu. "Revisem el nostre posicionament a tot el sector a la recerca d'oportunitats", argumenta l'entitat nord-americana. I una d'elles és Merlin Properties, a la qual eleven la seva recomanació de neutral a sobreponderar i el preu objectiu des dels 8 fins als 11 euros per acció.

"Merlin segueix sent la malquerida entre els inversors", reconeixen els experts de Morgan Stanley. "Entre altres coses, pel ritme glacial a l'hora de reaccionar als desafiaments del comerç electrònic en el retail i el seu posicionament al mercat del real estate espanyol", apunten a continuació.

Entre els possibles catalitzadors que veuen en el títol, els analistes del banc dels EUA destaquen "una major implicació en el desenvolupament del projecte de Castellana Nord, cosa que milloraria el seu potencial per generar valor". Això sí, seria en el futur, perquè a mitjà termini reconeixen que "no hi ha catalitzadors".

La hipòtesi alcista (20 euros) de Morgan Stanley en referència a Merlin és que les oficines de Madrid es mostrin relativament resilients a la recessió creada per la Covid-19, i que la demanda es recuperi ràpidament. El cas base (preu objectiu 11 euros) presentat pel banc passa perquè la valoració de Merlin es posi al dia i recuperi el terreny perdut respecte a la resta del sector.

Finalment, la hipòtesi baixista que baixaren els experts de l'entitat suggereixen una correcció de fins al 10% dels actius. En aquest últim cas, Merlin gaudiria d'un preu objectiu de 7 euros per acció als ulls de la companyia.

Més enllà de Merlin, però seguint a la indústria del real estate europeu, els altres sobreponderar que posa Morgan Stanley sobre la taula són els següents: Aedifica, Cofinimmo, CTP, Derwent, Icade, LondonMetric i Segro. En aquest sentit, LondonMetric és l'únic canvi positiu de recomanació al costat de la cotitzada espanyola.

A la resta (alstria, Big Yellow, British Land, Capco, Landsec, LEG, Shaftesbury, Unite i WDP), els experts del banc li dediquen una recomanació de neutral després del reajustament de valoracions.

Últimas noticias