Moody's confirma el rating 'Ba2' d'Aedas Homes, amb perspectiva 'estable'

Destaca "l'exercici operatiu i les mètriques creditícies estables" de la companyia

Per

Bolsamania | 10 ago, 2023

Moody's ha confirmat aquest dijous el rating de família corporativa (CFR) de 'Ba2' i el de probabilitat d'incompliment de 'Ba2-PD' d'Aedas Homes, alhora que ha ratificat la qualificació 'Ba2' dels bons sènior garantits recolzats per 325 milions d'euros, amb venciment l'agost del 2026. A més, ha assegurat que la perspectiva es manté 'estable'.

"L'afirmació de la qualificació reflecteix l'exercici operatiu i les mètriques creditícies estables d'Aedas, combinats amb la contínua demanda sòlida d'unitats residencials de nova construcció als mercats clau d'Aedas", destaca Ana Silva, vicepresidenta i analista sènior de Moody's i analista líder per a Aedas.

A més, la confirmació de la qualificació "considera un bon perfil de liquiditat i es basa en l'expectativa que els venciments de deute de mitjà termini s'abordin de manera proactiva".

"No obstant, notem que una contracció macroeconòmica severa o un augment més pronunciat a les taxes d'interès podria reduir la demanda d'unitats residencials de nova construcció i podria resultar en una pressió de qualificació negativa", afegeix.

Últimas noticias