Minsait Payments llança un servei per gestionar cobraments i impagaments a través de la IA

Les entitats financeres propiciaran als usuaris un procés de pagament intuïtiu i personalitzat

Per

Bolsamania | 13 feb, 2024

Minsait Payments, juntament amb Paymefy, ha llançat un servei de gestió de cobraments que permet donar resposta a molts dels desafiaments que sorgeixen a les entitats financeres associats als impagaments amb l'ajuda de la Intel·ligència Artificial (IA).

En una era de constant evolució tecnològica, aquest servei aprofita la intel·ligència artificial (IA) per fer una gestió dels pagaments, preveure i prevenir impagaments, garantint així un procés de cobrament predictiu i àgil.

D'aquesta manera, les entitats financeres poden propiciar als usuaris un procés de pagament intuïtiu i personalitzat, optimitzant significativament les taxes de recuperació.

A través d'aquest nou projecte Rafael Carrascoso, director de Desenvolupament de Negoci de Minsait Payments ha assenyalat que “es troba el compromís de redefinir el paradigma de la interacció client-entitat que estigui enfocat a la simplificació i personalització. La implementació d'avançades tecnologies i estratègies basades en dades és el resultat de l'enfocament innovador de Minsait Payments i Paymefy cap a la gestió de cobraments i prevenció d'impagaments”.

A més d'abordar la gestió de cobraments i impagaments, Paymefy ajudarà també col·laborant a l'oferta global de Minsait Payments per a la indústria dels pagaments, unint aquestes capacitats d'intel·ligència artificial juntament amb altres de les propostes punteres com la Gestió avançada de la Dada, l'extensió de l'Open Finance o l'enriquiment transaccional, que permet depurar la informació perquè sigui més qualitativa.

Últimas noticias