Merlin distribuirà un dividend de 0,239 euros bruts a l'acció el 25 de maig

La SOCIMI repartirà un total de 9,62 milions d'euros bruts de dividend

Per

Bolsamania | 08 mai, 2018

Merlin Properties ha aprovat la distribució d'un dividend de 0,23946346 euros bruts per cada acció el proper 25 de maig. Aquest dividend suposarà el desemborsament de 9.623.000 d'euros bruts. La distribució d'aquest dividend és amb càrrec a la reserva de prima d'emissió.

Les accions de la companyia cauen un 0,27% fins als 12,88 euros. El dividend es repartirà el proper 25 de maig, però l'última data de contractació en la qual les accions es negociaran amb dret a rebre el dividend ordinari i la distribució de reserves serà el 15 de maig.

La data des de la qual les accions es negociaran sense dret a rebre el dividend ordinari i la distribució de reserves (exdate) serà el 16 de maig de 2018. Finalment, la data en la qual es determinen els titulars inscrits que tenen dret a rebre el dividend ordinari i la distribució de reserves (record date) serà el 17 de maig de 2018.

Del dividend ordinari i la distribució de reserves per acció s'ha de deduir, si escau, la retenció a compte d'impostos a pagar que sigui procedent.

El pagament del dividend tindrà lloc a través de les entitats participants en la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors, SA (Iberclear), actuant com a agent de pagaments Banc Santander.

Últimas noticias