Mediaset Itàlia compra a Telefónica els eu 11,1% en Mediaset Premium

Quan es tanqui l'operació, el grup italià comptarà amb el 100% del capital social de Mediaset Premium

Per

Europa Press | 20 jun, 2017

El grup italià Mediaset ha anunciat la compra de l’11,1% que Telefónica té en Mediaset Premium, la televisió de pagament de Mediaset a Itàlia.

En un comunicat, el grup mediàtic controlat per la família de l'exprimer ministre italià Silvio Berlusconi ha recordat que quan es tanqui l'operació, comptarà amb el 100% del capital social de Mediaset Premium.

El grup italià no ha precisat el muntant pel qual ha recuperat ara el control total de Mediaset Premium

Telefónica va tancar a principis de 2015 un acord per la compra de l’11,1% del capital de Mediaset Premium a canvi d'invertir-hi 100 milions. El grup italià no ha precisat el muntant pel qual ha recuperat ara el control total de Mediaset Premium.

L'acord, que es va materialitzar a través de Telefónica Contenidos, va ser anunciat al juliol de 2014 i en virtut d’aquest acord la companyia de César Alierta es va comprometre a invertir 100 milions d'euros en Mediaset Premium a canvi d’una participació de l’11,11% en aquest negoci.

El grup italià està capitanejat per Pier Silvio Berlusconi, de 48 anys, hereu del octogenari Silvio Berlusconi i un dels amos de l'imperi financer, Fininvest.

Mediaset Premium és una plataforma televisiva de pagament per a la televisió digital terrestre, destinada al mercat d'Itàlia i principal operador privat de TDT al país. La seva estratègia passa per convertir-se en el primer estudi multimèdia no americà per competir amb Netflix. Aquesta lluita pels continguts probablement l’hagi portat a comprar l’11,1% que ostentava Telefónica (un altre competidor) en el seu negoci.

Últimas noticias