Mediaset i Atresmedia pateixen en borsa després d'una retallada dràstica de valoració de JP Morgan

La cadena italiana és la pitjor de l'IBEX mentre que Atresmedia es deixa més d'un 6% al Continu

Per

Bolsamania | 06 jul, 2017

Actualitzat : 14:08

Mediaset i Atresmedia són notícia aquest dijous. Les dues companyies cauen amb força (-2,70% i -6,72%, respectivament) després que JP Morgan hagi rebaixat dràsticament la seva valoració sobre elles. En el cas del grup italià, ha baixat el seu preu objectiu fins als 9,4 euros des dels 14 euros anteriors. Pel que fa a Atresmedia, l'ha retallat fins a 8,7 euros des dels 13,2 euros anteriors.

Aquests nous valors teòrics per a ambdues empreses suposen estimar un potencial de caiguda per a Mediaset de gairebé el 10% des dels preus actuals de cotització i preveure un potencial de descensos del 7,6% per Atresmedia.

Des del començament de l’any, Mediaset registra descensos del 19% en borsa mentre que Atresmedia cau un 9%. Les recomanacions dels experts són més favorables per a la segona que per la primera. En el cas de la companyia italiana, són més els analistes que recomanen vendre (32%) enfront dels que recomanen comprar (25%). Un 43% aconsella mantenir. Pel que fa a Atresmedia, recomanen comprar la majoria (52%) i vendre el 32% dels experts consultats per FractSet. El 16% aconsella mantenir.

Des del punt de vista tècnic, l'analista de 'Bolsamanía, José María Rodríguez, adverteix que, amb les caigudes d'aquest dijous, Mediaset 'està jugant amb foc'. "L'important buit baixista amb què s'ha llevat aquest dijous, als 10,74 euros, no és precisament un senyal de fortalesa", precisa.

Últimas noticias