Mango tanca temporalment les botigues a Rússia per la invasió d'Ucraïna

La cadena de moda també suspèn les vendes en línia

Per

Bolsamania | 03 mar, 2022

Mango ha pres la decisió de cessar temporalment les operacions a Rússia, tancant les botigues pròpies i la plataforma en línia pròpia paralitzant l'enviament de nova mercaderia cap al país, segons ha confirmat la cadena de moda en un comunicat.

De les 120 botigues de Mango al país, 65 són franquícies. Els franquiciats, així com els marketplaces, podran continuar operant i distribuint peces de roba de Mango en funció de la seva disponibilitat actual d'estoc, ha explicat l'empresa.

"A partir d'ara", ha afegit, "Mango es posa a disposició dels seus treballadors al país, així com de franquiciats i altres partners, per vetllar per les seves necessitats. Mango garantirà la cobertura i el suport als seus empleats" durant els propers mesos.

"A Mango ens hem posat a disposició dels nostres companys a Ucraïna per intentar alleujar el seu patiment a través d'un contacte constant i directe i fent un seguiment individual amb cadascun", ha dit l'empresa.

En paral·lel, Mango ha fet una donació de 100.000 euros al Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja, que ja prestava assistència a les persones afectades pels ja gairebé vuit anys de conflicte a la regió del Dombás.

Mango també s'ha posat a disposició de diferents organismes i entitats amb l'objectiu de donar roba en resposta a la crisi de refugiats, un material que la companyia podria fer arribar on calgués.

Últimas noticias