Mango inverteix n Union Avatars, empresa emergent encarregada de crear avatars hiperrealistes

Union Avatars rebrà sessions de mentorització i assessorament de professionals de la companyia

Per

Bolsamania | 04 jul, 2023

Mango ha anunciat la seva inversió en Union Avatars, una plataforma d'identitat digital i desenvolupament d'avatars hiperrealistes, i després explorarà diferents proves pilot per desenvolupar la creació d'aquest tipus d'avatars per al seu ús en diferents punts de la cadena de valor de la companyia.

La inversió suposa el suport financer de la companyia mitjançant un crèdit participatiu convertible i representa l'entrada d'Union Avatars al programa d'acceleració de Mango StartUp Studio, l'acceleradora d'empreses emergents de la companyia, pel qual els emprenedors coneixeran de primera mà el funcionament de Mango, "podent escalar el seu model de negoci".

A més, Union Avatars rebrà també sessions de mentorització i assessorament per part de professionals de la companyia en àrees com el coneixement del mercat o la tecnologia aplicada al model de negoci.

Aquesta és la quarta inversió de Mango StartUp Studio des de la seva posada en marxa el 2022. Entre aquestes inversions hi ha les realitzades en Recovo, una empresa emergent de sostenibilitat especialitzada en revenda d'excedents de teixits; Payflow, una empresa de salari sota demanda i retribució flexible; i La Más Mona, una plataforma de lloguer de vestits i accessoris de festa.

Últimas noticias