Lufthansa es dispara un 8% després d'elevar la seva previsió d'ingressos

L'aerolínia guanya 677 milions durant el primer semestre de l'any

Per

Bolsamania | 31 jul, 2018

Els títols de l'aerolínia alemanya Lufthansa es disparen un 8% en borsa a aquesta hora després que la companyia hagi presentat resultats aquest dimarts i hagi aprofitat per elevar les seves previsions d'ingressos per a l'any gràcies a les fortes reserves transatlàntiques i a les vendes de la seva unitat d'oci Eurowings. Ambdós factors estan ajudant a compensar els 'vents en contra’ que suposen l'augment del preu dels combustibles i l'increment d'altres costos.

Lufthansa ha anticipat que els ingressos unitaris, excloent-ne l'efecte divisa, seran lleugerament positius aquest any mentre que anteriorment esperava que se situessin a nivells de 2017.

El grup va obtenir fins al juny un benefici net atribuït de 677 milions d'euros, un 0,7% més que un any abans. El resultat operatiu va baixar durant el primer semestre a 1.010 milions d'euros, un 2% menys que durant els mateixos mesos del passat exercici.

El director financer de la companyia, Ulrik Svensson, ha dit que van compensar l'increment dels costos per combustible amb la reducció d'altres despeses. Lufthansa ha confirmat que les seves previsions per a l'EBIT ajustat el 2018 eren només lleugerament inferiors a les de 2017.

La facturació es va mantenir durant el primer semestre en 16.938 milions d'euros (un 0,1% menys que un any abans), per l'impacte de l'aplicació dels nous estàndards de comptabilitat.

Últimas noticias