LLYC nomena COO Luisa García i Luis Miguel Peña, nou CEO d'Europa

García dependrà directament del CEO Global de la companyia, Alejandro Romero

Per

Bolsamania | 09 gen, 2023

Luisa García és la nova Chief Operating Officer (COO) global de LLYC i dependrà directament del CEO Global de la companyia, Alejandro Romero, segons ha informat la companyia aquest dilluns en un comunicat. Entre les seves funcions hi haurà la direcció del pla estratègic per als propers tres anys. A aquesta posició de nova creació li reportaran les àrees de Finances, Talent, Legal i IT, així com la Direcció Corporativa.

Luisa García és sòcia de LLYC des del 2007. Aquesta promoció es produeix quan fa quatre anys que està al capdavant del negoci a Europa, durant els últims 18 mesos com a CEO de la regió. Durant aquest període LLYC ha pràcticament duplicat la facturació a Espanya i Portugal, amb creixement orgànic i inorgànic. Prèviament va ser Chief Operating Officer de la companyia per a Amèrica Llatina i part de l'equip que va liderar l'expansió de la companyia en aquesta regió.

LLYC ha explicat que la promoció de Luisa ha generat oportunitats per a altres professionals. Així, Luis Miguel Peña, soci des del 2016, és el nou CEO a Europa de la companyia. Ocupava fins ara la Direcció Global de Talent (CTO). Abans va dirigir la Regió Andina de la companyia, on va generar des que va arribar un creixement del 25% en els resultats.

Per la seva banda, Tiago Vidal, soci des del 2018, deixa la Direcció General de LLYC a Lisboa per assumir la Direcció Global de Talent (Chief Talent Officer, CTO) i Tecnologia. S'incorpora al Comitè Executiu Global. La gestió de Tiago ha permès a LLYC estar entre les empreses més importants a Portugal, segons remarca el comunicat.

Finalment, Marlene Gaspar promociona Directora General de la consultora a Portugal. Fins ara dirigia les unitats de Consumer Engagement i Digital de LLYC a Lisboa.

LLYC ha anunciat els canvis en la setmana durant la qual celebra la reunió internacional de Socis i Directius en què participaran més de 180 professionals dels 12 països on opera la companyia. Durant la trobada, que comença dimecres, s'analitzaran els plans de negoci per al 2023 i l'estratègia de futur per assolir els objectius de creixement previstos.

Últimas noticias