Línia Directa rep la millora de Berenberg: "La valoració és atractiva"

Puja lleugerament el preu objectiu fins als 2,06 euros i reitera comprar

Per

Bolsamania | 22 feb, 2022

Els experts de Berenberg han millorat aquest dimarts el preu objectiu de Línia Directa lleugerament, fins als 2,06 euros des dels 2,03 euros, alhora que han reiterat el consell de compra. Aquest preu suposa atorgar a la companyia un potencial de pujada del 35% des dels nivells actuals de cotització.

Línia Directa va publicar els resultats del 2021 aquest dilluns, amb un benefici de 110 milions d'euros i un rècord en ingressos per primes.

"Tal com esperàvem, Línia Directa ha incomplert les estimacions del consens sobre la ràtio combinada (...). Els preus de les assegurances dels automòbils encara no han reaccionat a Espanya i, en conseqüència, la tendència inflacionista s'està menjant els marges. A més, el matalàs de reserves de la companyia també ha disminuït i, en conseqüència, la seva ràtio de solvència és inferior a la prevista”, indiquen aquests experts sobre els comptes.

Tot i això, Berenberg considera que la companyia segueix generant una "excel·lent rendibilitat" i els estalvis addicionals al costat de les despeses, així com els preus favorables a la llar i la salut, permeten ampliar els marges en aquestes línies de negoci. Amb tot, creu que la valoració actual de Línia Directa “és atractiva”.

"Atesa a la valoració actual, quan el cicle de preus a l'assegurança d'automòbils s'endureixi, és probable que es produeixi una forta reacció positiva a les accions. Augmentem el nostre objectiu de preu a 2,06 euros", conclou.

Últimas noticias