Les empreses de BME Growth eleven un 62% la facturació entre gener i juny

Les seves plantilles han crescut un 30% al primer semestre de l'any

Per

Bolsamania | 21 des, 2022

Les empreses de BME Growth han superat amb creixements importants als principals indicadors financers al primer semestre de l'any, malgrat la complexitat de l'entorn per la guerra de Rússia a Ucraïna, la crisi energètica i la pujada de la inflació. Les dades confirmen la recuperació de les companyies que formen part de la borsa de les pimes aquest any.

La facturació de les empreses de BME Growth va créixer un 62,5% als sis primers mesos de l'any fins als 2.543 milions d'euros. També van pujar amb força l'EBITDA (576 milions, un 47,4% més) i la plantilla (24.618, un 30% més).

“Ser una empresa cotitzada permet a les companyies créixer i finançar els seus projectes, cosa que repercuteix en una major creació d'ocupació i més èxit en les seves activitats. Aquestes dades demostren que formar part de la borsa de les pimes porta les companyies a una nova dimensió”, indica Jesús González, director gerent de BME Growth.

Després d'incorporar 15 noves empreses des del començament d'any, aquest mercat de BME ja compta amb 134 companyies.

L'última a estrenar-se a la borsa ha estat la consultora espanyola de serveis digitals atSistemas, fent el seu debut amb pujades del 15%. Aquesta decisió forma part del pla de creixement estratègic a quatre anys. atSistemas va fixar un preu de sortida de 3,04 euros per títol, xifra que suposa una capitalització total del grup en 152 milions d'euros.

Últimas noticias