L'agència MSCI millora el ràting ESG de Cellnex fins a 'A' des de 'BBB'

En la dimensió Ambiental, l'avaluació li atorga un 10 sobre 10

Per

Bolsamania | 27 ago, 2021

Cellnex ha obtingut una millora en la qualificació ESG elaborada per l'agència MSCI, elevant la seva valoració des de 'BBB' fins a 'A'. Cellnex ha estat inclosa per quart any consecutiu al ràting elaborat per MSCI dedicat al mesurament de l'acompliment de les principals empreses a nivell mundial segons l'exposició a riscos ambientals, Socials i de bon govern (ESG, per les sigles en anglès) específics del sector i la capacitat de gestionar aquests riscos en relació amb els seus parells.

En la valoració de 2021 d'MSCI ESG Ratings, la companyia destaca pel seu lideratge en matèria de govern corporatiu dins el sector de serveis de telecomunicacions. Cellnex es troba en el rang de puntuació més alt en relació amb els seus parells mundials en els aspectes relacionats amb aquest àmbit, amb una puntuació de 8,2 sobre 10, la qual cosa suposa una millora d'1,8 punts respecte a l'any anterior.

En concret, MSCI valora positivament les millores a l'estructura del consell d'administració de la companyia, que expliquen en gran part la millora en la dimensió de Governança. De la mateixa manera, en l'avaluació també es destaca positivament el grau d'independència i diversitat del consell d'administració de Cellnex, que actualment compta amb un 73% de membres independents i un 45% de conselleres, cosa que pot contribuir, segons MSCI, a millorar la independència i la diversitat durant les deliberacions del consell.

Pel que fa a la dimensió Ambiental, l'avaluació d'MSCI ESG Ratings ha atorgat un 10 sobre 10 a les pràctiques de la companyia relacionades amb la gestió mediambiental al llarg de la seva cadena de valor per abordar la reducció d'emissions de carboni, incloent-hi els objectius per reduir-les.

Últimas noticias