La SOCIMI Única Real-Estate surt avui a cotitzar al MAB

Amb una cartera de 29 locals comercials de Madrid i valorada en 30 milions

Per

Europa Press | 27 jun, 2018

Única Real-Estate, SOCIMI de locals comercials de Madrid, sortirà aquest dimecres, 27 de juny, a cotitzar al Mercat Alternatiu Borsari (MAB), on debutarà amb un preu de 25,25 euros per acció, ha anunciat BME.

La companyia, la vuitena que s'incorpora al mercat aquest any, compta amb una cartera de 29 locals comercials, dels quals la major part estan repartits per la capital i altres quatre en municipis de la Comunitat de Madrid, valorats en 30 milions d'euros.

Amb una cartera de 29 locals comercials de Madrid i valorada en 30 milions

En el capítol financer, la SOCIMI presenta un endeutament equivalent al 38,3% dels seus actius, per sota del límit del 40% que l'empresa s'ha imposat. El gruix d'aquest passiu correspon a deute hipotecari, que se situa als 10.430.000 d'euros.

PROMOGUDA PER UN EX DE METROVACESA

Única Real-Estate està promoguda i presidida per l'exconseller delegat de Metrovacesa Eduardo Paraja, que, a més, n’és el seu principal accionista, amb un 10% del capital.

Amb la seva incorporació al MAB, l'empresa busca augmentar la seva capacitat financera per abordar la seva estratègia de creixement, que passa per incorporar nous locals a la Comunitat de Madrid sense descartar inversions en altres grans ciutats espanyoles.

Quant a la seva actual cartera d'actius, es tracta de locals comercials situats a peu de carrer en artèries comercials entre les quals figuren els carrers Hortaleza, Ourense, Major o Bravo Murillo.

Els locals generen rendes anuals d’1,9 milions d'euros i estan arrendats a inquilins de diferents sectors, com són restauració, moda, entreteniment, financer o de telefonia.

Últimas noticias