La Junta d'Elecnor aprova els comptes del 2022 i la millora del dividend del 20%

El president ha reafirmat la intenció de seguir amb la remuneració en efectiu

Per

Bolsamania | 18 mai, 2023

La Junta General d'Accionistes d'Elecnor, celebrada aquest 17 de maig, ha aprovat per àmplia majoria els comptes corresponents a l'exercici 2022, així com tots els punts proposats a l'ordre del dia.

S'han reelegit en els seus càrrecs respectius Cristóbal González d'Aguilar Alonso-Urquijo (Conseller Dominical); Isabel Dutilh Carvajal (Consellera Independent); i Emilio Ybarra Aznar (Conseller Independent).

El president del Grup, Jaime Real de Asua, va informar en la seva intervenció davant dels accionistes que, “des de l'any 2018, hem augmentat el dividend un 37%. El creixement i la solidesa financera es reflecteixen en la retribució als accionistes. La rendibilitat per dividend amb el pagament que s'ha aprovat avui se situa al voltant del 3,5%”.

Segons ha afirmat Jaime Real de Asua, “la proposta del dividend a la Junta d'Accionistes suposa un increment de gairebé el 20% respecte al que es va repartir amb càrrec al 2021 i un pay-out del 36% sobre el resultat corresponent al 2022, en línia amb exercicis passats i la política de cura a l'accionista del Grup Elecnor. Aquesta política que promou la retribució als accionistes any rere any i amb la seva distribució sempre en efectiu, ja és una fórmula tradicional per a la nostra companyia i pretenem donar-hi continuïtat”.

Després de la corresponent votació posterior dels accionistes, es va aprovar l'aplicació d'un dividend total per acció que puja a 0,42312933 euros, dels quals ja es van repartir a compte 0,06259868 euros per títol al mes de desembre passat. Dimecres que ve el 31 de maig s'abonaran els restants 0,36053065 euros com a pagament complementari.

Així mateix, els accionistes han aprovat la gestió desenvolupada pel Consell d'Administració de la societat durant el 2022 i l'Informe Anual sobre Remuneracions dels Consellers corresponent a l'any passat.

Últimas noticias