La CNMV admet a tràmit l'OPA de FCC sobre el 24% de Metrovacesa

La companyia va retallar en 0,60 euros l'oferta voluntària sobre els títols de la immobiliària

Per

Bolsamania | 05 mai, 2022

L'oferta pública d'adquisició (OPA) voluntària i parcial llançada per FCC sobre el 24% de Metrovacesa ha rebut llum verda per part de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), tal com ha informat aquest dijous.

La CNMV conclou que després de les modificacions registrades en els darrers canvis proposats per FCC, l'OPA s'ajusta a la normativa.

Aquest 4 de maig, FCC Immobiliària, la filial que ha llançat l'oferta, modificava el preu per acció, reduint-lo en 0,60 euros fins als 7,20 euros.

Així mateix, FCC ha assenyalat que si Metrovacesa realitzés qualsevol altra distribució als seus accionistes amb anterioritat a la liquidació de l'oferta, la contraprestació de l'oferta es reduirà en un import igual a l'import brut per acció de la distribució en qüestió.

Recordem que l'OPA s'ha formulat sobre un màxim de 36.402.322 accions de Metrovacesa, representatives del 24% del seu capital social.

FCC Immobiliària i el seu soci de control, Control Empresarial de Capitals (CEC), podran assolir mitjançant l'oferta una participació màxima del 29,4087% del capital social de Metrovacesa (incloent-hi el 5,4087% que ja és titularitat de CEC, directa i indirectament, a través de Soinmob).

Últimas noticias