JP Morgan també celebra els resultats d'Aena i n'eleva el preu objectiu

Jefferies en va millorar la valoració aquest dimecres, després de conèixer les xifres dimarts al tancament

Per

Bolsamania | 03 mai, 2024

El banc nord-americà JP Morgan eleva aquest divendres el preu objectiu d'Aena després dels resultats que va publicar dimarts la companyia, que han portat l'entitat a revisar a l'alça l'estimació d'EBITDA per al 2024 un 6%. "Aena segueix sent la nostra principal elecció al sector aeroportuari", assenyala JP Morgan.

El nou preu de JP Morgan se situa als 218 euros des dels 210 euros, alhora que reitera el seu consell de sobreponderar. Aquest preu suposa atorgar a la companyia un potencial de pujada de més del 20% des dels nivells actuals de cotització (180,50 euros).

Aena va comunicar dimarts, després del tancament del mercat, un increment del seu benefici net al primer trimestre del 2024 fins als 261 milions enfront dels 133,6 milions del mateix període de l'any passat. Durant els tres primers mesos de l'any, l'EBITDA es va situar als 588,1 milions, amb un marge del 47,1%. Aquesta xifra suposa un creixement del 57,7% enfront dels 368,6 milions del primer trimestre del 2023.

Dimecres, un dia després de conèixer els seus comptes, Jefferies va millorar el preu objectiu d'Aena fins als 195 euros des de 188 euros, alhora que va reiterar el consell de mantenir.

Per Jefferies, l'EBITDA del primer trimestre, que es va situar un 17% per sobre del previst, "confirma el fort impuls dels ingressos i l'estricte control de costos d'Aena, amb beneficis importants en el palanquejament operatiu".

"Augmentem les nostres estimacions entre un 2 i un 4% (...) i elevem la nostra valoració. El títol està ben valorat, però esperem una reacció positiva", van dir des de la companyia novaiorquesa.

Últimas noticias