JP Morgan rebaixa IAG: "La seva recuperació serà més lenta del que s'esperava"

L'entitat dels Estats Units segueix recomanant l'acció a inversors de llarg termini

Per

Bolsamania | 24 ago, 2021

JP Morgan ha rebaixat aquest dimarts el preu objectiu d'IAG, des dels 2,70 fins als 2,45 euros per acció. El banc d'inversió nord-americà manté, malgrat tot, la seva recomanació de sobreponderar el consorci d'aerolínies.

"La recuperació d'IAG serà més lenta del que s'esperava", suggereix ara l'entitat dels EUA al seu últim informe sobre la cotitzada de l'IBEX 35.

JP Morgan recorda a continuació que els títols d'IAG han caigut un 25% des de principis d'abril per dues raons: "una recuperació menor del que s'esperava en tràfic aeri internacional i la preocupació que els EUA no obri les seves fronteres als visitants europeus i britànics al setembre".

"Desconeixem quina decisió prendrà els EUA, però tenint en compte la desacceleració del trànsit aeri global, reduïm les nostres previsions d'EBITA i d'EPS d'IAG", explica. A més, el banc recorda que "ara els nostres preus objectius estan basats en un marc d'acció de 18-24 mesos".

"El mercat d'aviació global segueix sent molt desafiant i és complicat predir el ritme i la magnitud de la recuperació del trànsit aeri", lamenta JP Morgan. "No obstant això, IAG ha pres accions radicals per retallar costos i continuem recomanant l'acció a inversors de llarg termini", conclou.

Últimas noticias