JP Morgan rebaixa el consell d'MFE, la matriu de Mediaset, a 'infraponderar'

Tot i això, puja lleument el preu objectiu des dels 0,54 euros fins als 0,58 euros per acció

Per

Bolsamania | 12 des, 2022

JP Morgan ha rebaixat la recomanació sobre MFE (Media For Europe), la matriu de Mediaset, a infraponderar des de neutral, "atès el nostre biaix defensiu", afirmen els analistes. Tot i això, pugen lleument el preu objectiu, des dels 0,54 euros fins als 0,58 euros per acció.

Segons l'informe sobre perspectives dels mitjans de comunicació europeus per al 2023 de JP Morgan, s'espera que la pujada dels tipus d'interès afecti els múltiples el 2022 i que l'alentiment consegüent afecti els beneficis el 2023.

"Els nostres estrategs suggereixen que el recent repunt dels valors cíclics pot ser prematur i que tenen un biaix defensiu", exposen.

D'aquesta manera, retallen la seva estimació de benefici per acció del sector Media per al 2023 en un 4%, "impulsat pel menor creixement de la publicitat televisiva, el tipus de canvi i els costos més grans per interessos". Sobre els ingressos per publicitat, preveuen un creixement mundial de la publicitat del 4%, la meitat que als últims sis anys, amb un descens de la publicitat en percentatge del PIB mitigat per un creixement nominal més gran.

Últimas noticias