JP Morgan creu que els títols de Cellnex podrien valer més de 100 euros

Eleva el preu objectiu de la companyia fins als 59 euros des dels 58 euros

Per

Bolsamania | 13 feb, 2023

JP Morgan publica aquest dilluns un informe en què millora el preu objectiu de Cellnex -fins als 59 euros des dels 58 euros, amb un consell de sobreponderar- i sosté que la companyia de telecomunicacions podria valer més de 100 euros.

Més enllà de les històries de fusions i adquisicions que han impulsat la cotització i que, segons reconeix JP Morgan, s'estan "evaporant", el banc nord-americà considera que el mercat està "infravalorant substancialment" les perspectives de creixement futur de Cellnex.

El mercat està "infravalorant substancialment" les perspectives de creixement futur de Cellnex

"Creiem que el nomenament d'un nou conseller delegat, la transparència operativa més gran i un possible Capital Markets Day al segon semestre haurien de combinar-se per millorar la visibilitat i alliberar el valor", indica JP Morgan. "En la nostra opinió, en un escenari alcista creïble, les accions de Cellnex podrien valer (a mitjà termini) més de 100 euros", assenyala contundent.

L'ESCASSA VISILITAT DE CREIXEMENT ORGÀNIC LI PENALITZA

JP Morgan considera que la visibilitat de creixement orgànic de Cellnex és escassa i que això el penalitza. "Des de la sortida a borsa, Cellnex ha realitzat més de 30 adquisicions, 2 vendes d'emplaçaments i nombrosos projectes complementaris. En conseqüència, durant els últims 7 anys, l'empresa no ha registrat ni un sol trimestre de creixement orgànic 'net'", comenta.

El banc afegeix que no hi ha un consens real sobre el creixement orgànic d'ingressos per al 2023, amb unes expectatives que varien molt, des d'un mínim del 4% fins al 12%.

"Això fa que Cellnex estigui infravalorada. Creiem que la combinació de factors pot donar suport a un creixement d'ingressos del 15% a l'exercici 2023 (aproximadament el 10% en seria orgànic). Això ens situa un 2% per davant del del consens de Bloomberg, "I el que és més important, la nostra anàlisi mostra que hi ha moltes raons per creure que Cellnex pot mantenir còmodament un ritme de creixement dels ingressos del 4-7%, fins i tot a mitjà i llarg termini", explica.

JP Morgan afegeix que la visibilitat del creixement orgànic de Cellnex hauria de millorar aquest mateix any, i enumera com a factors determinants per fer-ho el nomenament d'un nou conseller delegat d'aquí a la Junta de juny, sent probable, segons la seva opinió, un nomenament intern a causa de l'abundància de talent al si de la companyia. També fa referència a aquest possible Capital Markets Day abans de finals d'any per augmentar la visibilitat al voltant de les perspectives de creixement a mitjà termini. Finalment, fa al·lusió a la signatura de nous programes BTS (programes de desplegament).

Últimas noticias