JP Morgan apuja el preu a Amadeus i confia en la seva trajectòria de recuperació

Els resultats de la companyia han estat millors del que esperaven els analistes

Per

Bolsamania | 01 mar, 2023

A JP Morgan li agrada Amadeus, principalment els seus resultats del 2022, que han estat millors del que esperaven els analistes i que estableixen les bases "per a una rendibilitat superior fins al 2023". Per això, n'han millorat el preu objectiu fins als 72 euros des dels 61 euros anteriors i segueixen recomanant sobreponderar el valor.

Els experts del banc més gran dels Estats Units han indicat al seu informe diversos motius per ser positius amb Amadeus, entre els quals destaca el seu lideratge en quota de mercat a la indústria mundial de programari de viatges i distribució d'aerolínies.

A més, posen l'èmfasi que l'entitat ha continuat fent inversions en àrees tecnològiques clau per continuar mantenint el domini tecnològic a llarg termini. "Com a resultat, Amadeus està ben posicionat competitivament amb una participació superior al 40% tant en GDS (sistemes de distribució global) com en PSS (sistemes de serveis de passatgers per a aerolínies), amb probables guanys continus de participació de mercat en el futur" , expliquen des de JP Morgan.

Optimistes també s'han mostrat respecte a la recuperació dels viatges i a l'augment de l'interès al voltant d'Amadeus per part dels inversors gràcies a "el seu posicionament al mercat i l'abast de la categoria líder als principals mercats finals de programari de viatges", afegeixen des de la companyia nord-americana.

Així mateix, la reobertura de la Xina i la millora d'Air Distribution i Air IT contribuiran a una expansió dels marges. "Amadeus està exposat a un TAM de ~32.000 milions d'euros als mercats de programari de distribució i viatges. Els mercats als quals es dirigeix Amadeus abasten la distribució (~10.000 milions d'euros) i altres mercats (~22.000 milions d'euros), incloent-hi el programari per a aerolínies, el programari per a aeroports i mercats més incipients com el d'hostaleria i pagaments”, indiquen des de JP Morgan.

De la mateixa manera, destaquen que en distribució podrien sorgir oportunitats futures de les LCC que aprofiten cada cop més el canal per a reserves corporatives i distribució no relacionada amb l'aire. "A Airport IT, l'oportunitat es basa en guanyar clients i en la venda creuada de mòduls addicionals a la base existent i a l'Hospitality, el mercat encara té una participació més gran de sistemes interns que podrien ser desplaçats", conclouen els analistes.

Últimas noticias