Jefferies inicia Ferrovial amb un consell de comprar i un preu de 29 euros

"Està ben posicionada per oferir rendibilitat a mitjà termini als accionistes"

Per

Bolsamania | 10 oct, 2022

Jefferies ha iniciat la cobertura de Ferrovial amb un consell de 'comprar' i un preu objectiu de 29 euros, xifra que suposa atorgar-li un potencial de pujada per sobre del 20%.

Segons aquests analistes, les autopistes de Ferrovial ofereixen "una de les millors exposicions als beneficis vinculats a la inflació i anomenats en dòlars de totes les nostres cobertures d'infraestructures".

Jefferies destaca l'"amplia cartera de projectes complexos (I-66, NTW35W, JFK T1)" de Ferrovial, el "sòlid" historial de creació de valor i una "potencial opcionalitat" de la seva participació del 25% a Heathrow. Per tot això, creu que la companyia “està ben posicionada per oferir rendibilitat a mitjà termini als accionistes”.

Aquests analistes veuen el negoci de carreteres com l'"impulsor clau" de la seva valoració, contribuint amb aproximadament 23 euros al preu objectiu de 29 euros.

"En oferir fluxos de caixa lligats a la inflació i no denominats en euros, orientats a la forta recuperació del consum, creiem que aquesta divisió ofereix una exposició atractiva a tota la nostra cobertura", necessiten.

Tot i que la incertesa al voltant dels aeroports suposa un risc que Jefferies destaca, ja que només representa el 5% aproximadament del valor de l'acció, els vents en contra de Heathrow "haurien de ser mínims", afirma.

Últimas noticias