Jefferies apuja el preu d'Inditex: "L'avantatge competitiu del grup s'està ampliant"

Segons la seva opinió, "l'expansió dels múltiples hauria de continuar sent un motor positiu per a les accions"

Per

Bolsamania | 11 set, 2024

Després de la presentació dels seus resultats, Inditex s'emporta una pujada de preu objectiu per part de Jefferies, que ara valora les seves accions en 54 euros, enfront dels 51 euros previs, alhora que manté la recomanació de compra.

"L'avantatge competitiu del grup s'està ampliant i l'impuls relatiu de revisió és més fort. Esperem que la bretxa de valoració es redueixi", assenyalen al seu darrer informe.

Comenten que no preveuen que l'absència de millores significatives durant els propers mesos impedeixi un major rendiment superior. "En la nostra opinió, l'expansió dels múltiples hauria de continuar sent un motor positiu per a les accions".

"La nostra millora del preu objectiu suposa que la bretxa de valoració relativa a altres refugis segurs discrecionals sota la nostra cobertura es redueix en més del 10%", afegeixen.

Inditex va registrar al primer trimestre fiscal del 2024 (de l'1 de febrer al 31 de juliol) un benefici net de 2.768 milions d'euros, xifra que suposa un 10,1% més que durant el mateix període del 2023. Les vendes del període van créixer a un ritme del 7,2%, fins als 18.065 milions d'euros.

Sobre aquests comptes, a Jefferies destaquen que va ser "un altre trimestre sòlid" que ha fet que la conferència de premsa de la companyia hagi tingut un to "optimista".

En aquesta conferència també s'ha "confirmat la forma de la dinàmica de l'espai que sustenta l'estratègia de creixement" amb unes noves botigues "tremendament eficients quant a costos". "Una disminució de l'1,5% al ​​nombre de botigues al primer semestre va ocultar un augment del 2% a la superfície de venda (i una contribució més modesta a les vendes)", diuen.

Creuen que aquest algorisme perdurarà durant els propers anys: "La contínua modernització de la base de botigues a menys botigues més grans sembla estar permetent una eficiència més gran de costos que en el passat. El subproducte d'això és una capacitat contínua per aconseguir una expansió gradual del marge fins i tot en absència de suport del marge brut".

Últimas noticias