Instagram restableix el servei després d'una caiguda mundial de gairebé dues hores

La xarxa social ha patit errors que ha cancel·lat comptes per errors

Per

Bolsamania | 31 oct, 2022

Instagram restableix els serveis després d'una caiguda mundial. La xarxa social ha tornat a restaurar les seves funcionalitats i a operar amb normalitat després de patir una caiguda que ha durat gairebé dues hores. Molts usuaris han tingut problemes amb els seus comptes i han denunciat que, sense cap motiu i sense preavís, els seus perfils apareixien com a cancel·lats. Ha estat la plataforma, propietat de Mark Zuckerberg, CEO de Meta, l'encarregada de confirmar-ho a través de Twitter.

"Som conscients que alguns de vosaltres tenen problemes per accedir al vostre compte d'Instagram. Ho estem investigant i demanem disculpes per les molèsties", diu el comunicat que ha publicat la xarxa social per informar del problema i demanar disculpes als usuaris.

Els usuaris han denunciat que la xarxa social ha cancel·lat els comptes com si haguessin estat suspeses per infringir les normes. Altres, però, han vist reduït el nombre de seguidors. En qualsevol cas, cal assenyalar que no tots els comptes estan registrant problemes.

De moment, se'n desconeixen les causes encara que tot sembla indicar que el bloqueig massiu de perfils és una fallada relacionada amb una neteja de comptes automàtica que està realitzant l'empresa.

Cal recordar, que fa sis dies va caure WhatsApp, també propietat de Meta, a nivell internacional, deixant milions d'usuaris sense servei durant hores.

Últimas noticias