Indra optimitzarà l'eficiència i el trànsit del nou túnel de Silvertown, a Londres

El túnel té un recorregut d'1,4 quilòmetres i es construeix sota el riu Tàmesi

Per

Bolsamania | 25 oct, 2023

Indra dotarà amb la plataforma In-Mova Traffic i els seus sistemes intel·ligents de transport (ITS) el túnel de Silvertown, d'1,4 quilòmetres, que es construeix a Londres sota el riu Tàmesi, unirà la península de Greenwich amb el districte de Silvertown amb el ferm propòsit de reduir la congestió i millorar la connectivitat a tot l'est de Londres.

El contracte ha estat adjudicat a Indra per Riverlinx CJV, aliança d'empreses a la qual Transport for London (TfL) i Riverlinx SPV van contractar el disseny i els treballs de construcció del projecte.

La solució d'última generació que Indra implantarà a la nova infraestructura londinenca aprofitarà les tecnologies més avançades per optimitzar el flux del trànsit, garantir la màxima seguretat i la millor experiència d'ús als viatgers que facin servir el túnel.

En concret, la companyia subministrarà el sistema de control del túnel, basat en la plataforma In-Mova Traffic, els sistemes intel·ligents de transport (ITS), els sistemes de comunicació, la xarxa de radiocomunicacions i els senyals de trànsit.

Tota aquesta tecnologia permet la monitorització en temps real i un alt grau d'automatització en la gestió i la detecció i atenció d'incidents i emergències, reduint els temps de resposta. Aquest aspecte és fonamental en el cas dels túnels on els primers segons són crucials. La solució d'Indra també facilita la generació d'informes per a la presa de decisions i el disseny de polítiques de l'operador.

Indra aplicarà els màxims estàndards de seguretat a tot el projecte i, en el màxim compromís amb la ciberseguretat, garantirà el màxim nivell de protecció de la seva plataforma mitjançant l'adhesió a les recomanacions de la norma de ciberseguretat industrial IEC 62443.

En aquest nou projecte per a la ciutat, la tecnologia d'Indra contribuirà als objectius que pretenen millorar la resiliència de les cruïlles fluvials, millorar el rendiment de la xarxa de carreteres, donar suport al creixement econòmic i de la població i minimitzar els impactes adversos sobre les comunitats, la salut, la seguretat i el medi ambient.

Últimas noticias