Inditex signa un acord per més de 100 milions per comprar la fibra tèxtil reciclada Infinna

Aquest projecte forma part del Sustainability Innovation Hub de la companyia gallega

Per

Bolsamania | 12 mai, 2022

Inditex i Infinited Fiber Company han anunciat aquest dijous un acord de col·laboració amb l'objectiu comú de promoure tecnologies innovadores per avançar cap a la circularitat tèxtil. Inditex es compromet a comprar durant tres anys, per més de 100 milions d'euros, el 30% del volum de producció futur d'Infinna, una fibra tèxtil elaborada per Infinited Fiber Company i que es pot crear íntegrament a partir de residus tèxtils.

Inditex ha subratllat que aquest compromís de compra és "significatiu" per als plans d'Infinited Fiber d'escalar la seva tecnologia de reciclatge a través de la seva primera fàbrica amb gran capacitat industrial, que començarà les operacions el 2024, data a partir de la qual Inditex començarà a comprar Infinna.

Aquest projecte forma part del Sustainability Innovation Hub d'Inditex, una plataforma d'innovació oberta que treballa amb empreses emergents, institucions acadèmiques i centres tecnològics per promoure i escalar iniciatives innovadores de nous materials, tecnologies i processos que redueixin la petjada mediambiental dels productes de moda i ajudi a avançar cap a solucions sostenibles i circulars.

Com a part d'aquesta col·laboració, Zara ha llançat també aquest dijous la primera càpsula que incorpora aquesta fibra, procedent majoritàriament de peces proporcionades per Càritas, entitat col·laborada al programa de recollida de roba usada de Zara. Aquesta col·lecció combina les tendències de moda de Zara amb la tecnologia de regeneració tèxtil de Infinited Fiber Company.

Últimas noticias