Iberdrola informarà els seus clients per reduir consum i estalviar a la factura

A través d'aquesta campanya l'empresa espera enviar un total 90 milions de comunicacions

Per

Bolsamania | 11 oct, 2022

Iberdrola ha llançat una campanya per ajudar els seus clients a reduir el consum energètic mantenint el confort a casa seva. A través d'aquesta campanya l'empresa espera enviar durant els mesos de tardor i hivern, quan el consum energètic és més gran per les baixes temperatures, un total de 90 milions de comunicacions amb consells d'estalvi personalitzats als més d'11 milions de clients d'electricitat i gas a Espanya.

Amb aquesta iniciativa, la companyia busca conscienciar la societat que la millor energia per als clients i per al planeta és la que no es consumeix, especialment en el context actual generat pels alts preus del gas.

Iberdrola ja ha difós sis milions de comunicacions i ha comprovat que els clients que han rebut aquestes notificacions n'han rebaixat el consum a prop d'un 5% en comparació amb el mateix període de l'any anterior.

La companyia és capaç de fer recomanacions a mida gràcies a un algoritme intel·ligent que estima la despesa energètica dels electrodomèstics, calefacció i il·luminació i la compara amb altres llars de característiques similars, cosa que permet detectar hàbits d'ús ineficients. Els clients reben llavors informació individualitzada sobre el cost que ha suposat a la factura, la desviació respecte a la mitjana i una estimació de l'estalvi que pot obtenir seguint els consells d'eficiència d'Iberdrola.

La majoria de comunicacions s'enviaran a través de l'App gratuïta d'Iberdrola, ja que el 60% dels clients són digitals. No obstant això, la companyia difondrà també aquests consells per correu electrònic i en la factura en paper per assegurar-ne la recepció per qualsevol persona, especialment aquelles que tenen més edat.

Iberdrola ha creat addicionalment una pàgina web específica amb 50 consells pràctics per reduir el consum i els traslladarà a tota la societat amb missatges als mitjans de comunicació que, als digitals i escrits, s'acompanyen d'un codi QR amb accés directe a aquesta web. El grup ha llançat campanyes similars en altres països on compta amb activitat comercial, com el Regne Unit i Portugal.

Últimas noticias