IAG, l'estrella en l'arrencada d'un any en què tots la recomanen

El 86% dels experts té un consell de 'comprar'

Per

Bolsamania | 02 gen, 2020

IAG és el millor valor en l'estrena de l'any borsari 2020. Puja més d'un 3% i ratifica el que opinen els experts: que cal comprar títols del hòlding d'aerolínies. Després de sofrir el seu en 2019 pel Brexit, i després d'estabilitzar-se la situació a Regne Unit, els analistes consideren que és una opció interessant i un aclaparador 86% -segons FactSet- recomana fer-se amb títols de la companyia. Un 11% té un consell de 'mantenir' i només un 3% aconsella 'vendre'.

IAG va polvoritzar a mitjan mes passat els seus màxims i es va col·locar en pujada lliure, és a dir, sense cap resistència en el seu camí que eviti que continuï avançant. L'empresa registrava a més un dels majors volums de la seva història en aquesta ruptura, la qual cosa li dóna encara més solidesa. El triomf de Boris Johnson a Regne Unit i la possibilitat d'un Brexit pactat ha 'acabat' amb les pors entorn de IAG, que temia que les seves condicions per a operar lliurement per la Unió Europea (UE) es veiessin alterades.

"No presenta cap resistència tècnica en el seu camí. Si potser, es pot parlar dels 8 euros com a xifra rodona i psicològica. Però res més. Pel que, a manera de resum, aquells que vinguin invertits amb anterioritat no poden fer una altra cosa que no sigui mantenir els llargs sense cap mena de problema. I aquells que vulguin fer-ho ara haurien d'esperar-se, almenys, a una potencial correcció cap a la zona dels 7-7,05 euros", assenyala José María Rodríguez, analista de *Bolsamanía.

UN ALTRE ANY PENDENT DEL BREXIT

IAG seguirà pendent de totes les notícies provinents de Regne Unit a la deixo anar de 2020. Malgrat aquest triomf de Johnson i al fet que el Parlament britànic ha ratificat els seus plans del Brexit, que es farà efectiu a la fi d'aquest mes, també és cert que Regne Unit i la Unió Europea (UE) només compten amb 12 mesos (fins a desembre d'aquest any) per a aconseguir un acord comercial. El Parlament britànic ha aprovat que no sigui possible estendre aquesta data límit i ara es tem que el temps sigui insuficient i que, cap a finals d'any, si no s'ha aconseguit un pacte, tornin el fantasma d'un *Brexit sense acord.

Últimas noticias