Huawei llançarà un nou producte hores després que Apple presenti l'iPhone 16

El fabricant xinès revelarà la seva darrera aposta el 10 de setembre

Per

Bolsamania | 02 set, 2024

Huawei ha revelat la data en què oferirà al mercat les seves últimes actualitzacions, i aquesta ha desfermat la polèmica per la proximitat amb el proper gran esdeveniment d'Apple, en què presentarà l'anhelat iPhone 16. El fabricant xinès donarà a conèixer el seu nou producte el 10 de setembre a les 2.30 hores de Pekín, mentre que la companyia de la poma farà el mateix hores abans, el 9 de setembre segons l'horari nord-americà.

La companyia asiàtica va anunciar la data del seu nou producte aquest dilluns a través d'una publicació a Weibo, la xarxa social xinesa equivalent a X, en què no va oferir grans detalls sobre el llançament, tot i que va afirmar que "un producte líder, innovador i disruptiu de la companyia ja és aquí".

"Aquest és un producte que fa època en què altres han pensat, però no el poden fabricar", ha assenyalat Richard Yu, responsable de tecnologia de consum de Huawei, que ha afegit que el fabricant ha "convertit la ciència ficció en realitat".

La fortalesa de Huawei al mercat xinès es mostra com una amenaça per al futur d'Apple, que experimenta una pèrdua de la seva quota de mercat al gegant asiàtic al llarg dels últims mesos. Ara, espera que l'iPhone 16 suposi un repunt de les vendes procedents del país, encara que la creixent competència no els ho posarà fàcil.

Segons informacions de mitjans especialitzats, no es preveuen gaires canvis quant a mides o models d'iPhone, però sí que s'espera una mida més gran de pantalla a la línia Pro i, sobretot, una millor integració de la IA a la fotografia.

Però això no ho serà tot. A més dels nous iPhones, Apple prepara canvis importants en la gamma de rellotges intel·ligents i uns AirPods renovats. Segons Bloomberg, la propera versió de l'Apple Watch estàndard tindrà pantalles més grans i un aspecte més prim. La companyia també ha estat planejant una versió del seu Watch SE de gamma baixa, que estaria fet de plàstic per primer cop.

Últimas noticias