Gutiérrez-Orrantia romandrà a Citi i descarta el lloc de CEO a Naturgy

Sonava com a possible número dos de l'energètica

Per

Bolsamania | 11 jul, 2023

Ignacio Gutiérrez-Orrantia ha decidit mantenir el seu lloc com a banquer d'inversió a Citigroup, per la qual cosa per ara descarta incorporar-se a Naturgy, després que els últims dies se'l vinculés amb una possible posició de número dos a l'energètica, segons una informació de Bloomberg.

Segons les mateixes fonts, Gutiérrez-Orrantia ha comunicat aquesta setmana als representants de Citigroup la seva decisió de romandre a la companyia, en què actualment s'exerceix com a codirector de banca, mercats de capital i assessoria per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

El diari Cinco Días va avançar la setmana passada que un dels noms que es barallaven com a possible CEO de Naturgy era el del directiu de Citi Ignacio Gutiérrez-Orrantia, professional que forma part de l'equip assessor de Francisco Reynés.

Alhora, el consell d'administració de Naturgy es reuneix aquest dimarts per estudiar els resultats semestrals de la companyia i el possible nomenament d'un conseller delegat amb l'objectiu d'avançar en el compliment dels millors estàndards de govern corporatiu, han informat Europa Press en fonts coneixedores de la trobada.

D'aquesta manera, a més d'analitzar els resultats obtinguts per Naturgy al semestre, que la companyia preveu presentar el proper 21 de juliol, el màxim òrgan de govern de la companyia estudiarà la petició del nucli estable d'accionistes de nomenar un possible CEO i de determinar quines funcions li competirien i quin seria el repartiment de poders amb l'actual president executiu, Francisco Reynés.

Últimas noticias