Grifols posposa el seu Dia del Mercat de Capitals fins a nou avís

Estava programat pel 10 d'octubre

Per

Bolsamania | 03 set, 2024

Grifols ha posposat fins a nou avís el seu Capital Markets Day prèviament programat per al 10 d'octubre del 2024, segons ha anunciat en un comunicat de premsa.

El Consell d'Administració de Grifols ha pres la decisió "segons la possible oferta d'exclusió de cotització de les accions de Grifols que estan avaluant Brookfield Capital Partners i certs accionistes importants de Grifols vinculats a la família fundadora de la companyia".

"Actualment", ha afegit Grifols, "els potencials oferents estan en procés de fer" l'anàlisi del balanç i els comptes del grup. "En aquest moment, no hi ha cap oferta, acord o decisió respecte a la possible transacció o els seus termes i condicions relacionats, ni hi ha cap garantia o compromís que es realitzi una oferta per les accions de Grifols", ha precisat la farmacèutica.

"El Consell d'Administració i l'equip directiu de Grifols es comprometen a actuar en el millor interès de tots els accionistes i segueixen centrats a seguir executant i complint l'estratègia de Grifols. Qualsevol actualització addicional es comunicarà al mercat en el moment oportú i de conformitat amb les lleis i regulacions aplicables", ha conclòs el comunicat.

Últimas noticias