Grifols nomena Glanzmann CEO i assigna nous càrrecs a Víctor i Raimon Grifols

L'objectiu és fer la directiva més funcional per accelerar l'execució del Pla Estratègic

Per

Bolsamania | 08 mai, 2023

Grifols ha anunciat aquest dilluns canvis a la seva estructura directiva per fer-la més funcional per accelerar l'execució del Pla Estratègic.

La farmacèutica ha anunciat que Thomas Glanzmann, actual president executiva, també ha estat nomenat conseller delegat amb efecte immediat. Serà el responsable de les decisions empresarials de l'empresa, alhora que crearà i implementarà les estratègies de la companyia a curt termini amb l'equip directiu, ha explicat Grifols en un comunicat.

Així mateix, Víctor Grifols Deu esdevindrà Director d'Operacions, centrant-se en la gestió del dia a dia de l'empresa. Totes les funcions operatives en dependran, alhora que continuarà sent membre del Consell d'Administració de Grifols.

Raimon Grifols, actual vicepresident de la companyia, a més de les seves funcions al Consell d'Administració assumirà el càrrec de Director General Corporatiu, centrant-se a optimitzar el valor de les filials i associacions corporatives de Grifols, així com a liderar les principals iniciatives corporatives.

"Estic segur que aquests canvis ens posicionaran per a la nostra propera etapa de creixement i ens ajudaran a assolir els resultats i a accelerar el nostre rendiment per complir els compromisos amb tots els nostres grups d'interès", ha declarat Thomas Glanzmann.

Últimas noticias