Grifols es dispara després de presentar a la CNMV els seus comptes auditats sense reserves de KPMG

Després de les fortíssimes pèrdues registrades pel valor durant les darreres jornades

Per

Bolsamania | 08 mar, 2024

Actualitzat : 10:41

Grifols ha comunicat aquest divendres la publicació dels seus comptes anuals consolidats del 2023, incloent-hi l'estat d'informació no financera, auditats i sense reserves per part de KPMG, segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CMMV). Les seves accions reboten amb força un 16%, fins als 8,07 euros, després de la caiguda de les últimes jornades.

Aquests comptes anuals "inclouen la integració de la 'joint venture' amb ImmunoTek, alineant el tractament comptable amb l'essència del contracte, que va ser modificat per última vegada el juny del 2023", segons ha explicat la farmacèutica.

En comparació amb els estats financers intermedis resumits consolidats de 2023, publicats el 29 de febrer de 2024, “aquesta integració no té impacte en el Compte de Pèrdues i Guanys, ni un impacte material a les mètriques clau, incloent-hi la ràtio de palanquejament (que se situa a 6,3x), ni a l'Estat de Fluxos d'Efectiu (impacte positiu de 4 milions d'euros), com es mostra a continuació", ha precisat Grifols.

Balanç de Grifols incloent-hi la 'joint venture' amb ImmunoTek.

Últimas noticias