Grenergy: RBC reitera el seu preu en 60 euros, amb un potencial de pujada del 100%

Després d'incloure a la seva valoració l'última ampliació de capital de la companyia

Per

Bolsamania | 26 mar, 2021

60 euros. Això és el que RBC creu que ha de valer Grenergy, que actualment cotitza a 29 euros. Això suposa atorgar-li un potencial de pujada de més del 100%. "Reflectim l'ampliació de capital de 105 milions d'euros en les nostres previsions. Ara veiem la companyia ben posicionada per complir amb els seus plans de creixement mentre manté el palanquejament per sota de 6,5 vegades deute net/EBITDA durant 2021-2024", expliquen aquests experts.

"Continuem veient un considerable marge de millora fins a aquest preu de 60 euros, que mantenim sense canvis", afegeixen.

Per a 2026, creuen que Grenergy cotitzarà a nivells inferiors a 6 vegades EV/EBITDA, el més baix entre el seu grup d'empreses d'energies renovables, que d'altra banda cotitzaran a entre 7 vegades i 12 vegades EBITDA el 2026.

RBC reitera el seu consell de sobreponderar sobre la companyia".

Grenergy va realitzar la setmana passada una ampliació de capital per la qual va col·locar el 12,96% de la seva capital entre inversors qualificats, principalment internacionals, per un import de 105 milions d'euros. El preu de col·locació va ser de 29 euros, la qual cosa la va portar a registrar fortes caigudes en borsa.

Últimas noticias