Grenergy gana 3,4 milions durant el primer trimestre comparat amb les pèrdues d'un any abans

Gràcies a la millora dels resultats de la divisió de Desenvolupament i Construcció

Per

Europa Press | 21 mai, 2020

Grenergy va registrar un resultat net de 3,4 milions d'euros en el primer trimestre d'enguany, comparat amb les pèrdues de 0,4 milions d'euros del mateix període de l'exercici anterior.

La companyia ha atribuït aquest benefici majoritàriament a la millora dels resultats de la divisió de Desenvolupament i Construcció, que ha incrementat un 232% la seva xifra de negoci.

Entre gener i març, el resultat brut d'explotació (EBITDA) va obtenir 5,6 milions d'euros, comparat amb -0,5 milions d'euros un any abans, recolzat en l'avanç de les execucions de les plantes en desenvolupament i construcció a Xile, prèviament acordades per a la seva venda amb diferents fons internacionals.

Durant el primer trimestre d'enguany, Grenergy va invertir 23,7 milions d'euros, principalment en el projecte Solar PV de Quillagua (15,9 milions) i als parcs eòlics de Kosten (3,7 milions) i Duna Huambos al Perú (2,6 milions).

Així mateix, el deute net va arribar a 79,5 milions, amb un ràtio d'apalancament d'EBITDA sobre deute net de 3,6 vegades, la qual cosa encara permet, segons la companyia, tenir suficient capacitat per mantenir el ritme d'inversió en nous parcs en desenvolupament.

"Aquests resultats demostren una sòlida tendència positiva de les xifres operatives i financeres, mentre continuem avançant en la construcció de plantes pròpies, que generarà forts ingressos recurrents per venda d'electricitat, i avançant a bon ritme en la maduració del 'pipeline' per mantenir el fort ritme de creixement de la compañia", ha ressaltat la firma.

Últimas noticias