Grenergy és una "atractiva oportunitat d'invertir en el sector renovable" per a Renta 4

Inicia cobertura amb recomanació de sobreponderar i preu objectiu de 45,6 euros per acció

Per

Bolsamania | 15 set, 2022

"Atractiva oportunitat per invertir en el sector renovable". Així defineix Renta 4 Grenergy, companyia en què acaba d'iniciar cobertura amb una recomanació de sobreponderar i preu objectiu de 45,6 euros per acció, cosa que "llença un atractiu potencial (de més del 26%) per prendre exposició en un sector amb positives perspectives de creixement”, assegura.

Els analistes consideren que, en el context de transició energètica, Grenergy "és un dels actors que ha demostrat una alta capacitat d'execució, que és clau en aquest sector per generar valor als accionistes".

Segons afirmen en un informe recent, la companyia compta amb els fons suficients per assolir el seu ambiciós objectiu de 3,5 GW instal·lats el 2024, des dels 566 MW actuals, després d'ampliar capital per 90 milions d'euros al mes de juny passat.

"Per aconseguir aquest creixement, Grenergy necessitarà accelerar el ritme d'inversió, cosa que elevarà temporalment les ràtios de deute, que s'aniran relaxant ràpidament una vegada que els projectes vagin entrant en operació", expliquen a Renta 4. La seva hipòtesi assumeix un creixement mitjà anual dels ingressos del 40,0% durant els cinc propers exercicis.

Com recorden, Grenergy va començar a cotitzar el 2015 al BME Growth amb una capitalització de 31 milions d'euros (1,38 euros per acció), "buscant més visibilitat internacional". El desembre del 2019, va fer el salt al Mercat Continu, amb una valoració de 400 milions (16,1 euros per acció).

Actualment, la capitalització de Grenergy supera els 1.100 milions d'euros, "havent demostrat una enorme creació de valor per als seus accionistes després de complir satisfactòriament dos plans estratègics (2016-2017 i 2018-2020)", comenten els experts. El fundador i CEO, David Ruiz de Andrés, es manté com a principal accionista (53%).

Últimas noticias