Grenergy és "interessant" per a CaixaBank: l'aconsella comprar i n'apuja el preu objectiu

"La recent onada de fusions i adquisicions al sector proporciona un suport interessant", diuen

Per

Bolsamania | 19 nov, 2021

"La inestabilitat reguladora a Espanya no hauria d'afectar Grenergy", assenyalen des de CaixaBank, que apuja el preu objectiu de les accions de la companyia fins als 40 euros i reitera la seva recomanació de compra. "La recent onada de fusions i adquisicions al sector proporciona un suport interessant amb múltiples implícits que suggereixen una alça del 20-50% als preus actuals del mercat," asseguren.

Els analistes de l'entitat reflecteixen en un informe que "l'execució (temps, despesa de capital, preus) continua sent el desafiament clau que tenim al davant. Grenergy hauria de proporcionar una actualització de les operacions juntament amb els resultats del tercer trimestre al proper 24 de novembre."

Pel que fa a la pressió inflacionària al sector, destaquen que els augments de preus de les matèries primeres/mòduls solars fotovoltaics i les interrupcions de la cadena de subministrament estan provocant un augment dels costos d'inversió i possibles retards en alguns projectes: “Per nous projectes, els PPA en negociació/subhastes comencen a reflectir preus més alts per compensar l'augment de costos."

"Seguim per sota dels objectius el 2022 i 2023." "Romanem per sota dels objectius sobre possibles retards en l'execució atesa la concentració de projectes a la segona meitat de l'any i els problemes recents de la cadena de subministrament. Per al 2022, assumim 620MW (400MW a Espanya) enfront dels 800MW objectiu i per 2023, assumim 802MW enfront d'1GW objectiu. Per al 2024, afegim 1GW. Per al 2025-30, assumim 500MW/any, aproximadament el 50% de la taxa d'execució objectiu (en línia amb els supòsits d'altres empreses)”, declaren.

Últimas noticias