Google planteja retallar el sou als empleats que decideixin teletreballar sempre

La reducció salarial s'establiria en funció de lloc de residència dels seus treballadors

Per

Bolsamania | 13 ago, 2021

Teletreballar de forma permanent? Els treballadors de Google que decideixin fer-ho veuran retallat el seu salari. És a dir, almenys, és el que està estudiant el gegant tecnològic, que establiria aquesta reducció en funció de lloc de residència dels seus treballadors.

Es tracta d'un experiment que s'està duent a terme a Silicon Valley. Per això, Google ha posat en marxa una calculadora, perquè els seus treballadors puguin fer comptes de les despeses que els suposa anar a treballar de forma presencial a l'oficina.

"Els nostres paquets de compensació sempre s'han determinat per ubicació i sempre paguem segons el lloc des d'on treballa un treballador", va dir un portaveu de Google a Reuters, afegint que el pagament diferirà d'una ciutat a una altra i d'un estat a un altre.

Un treballador de Google, que va demanar no ser identificat per por de represàlies, que generalment es trasllada a l'oficina de Seattle des d'un comtat proper, assegura que probablement veuria reduït el seu salari en aproximadament un 10% si treballa des de casa a temps complet. Estava considerant treballar a distància, però va decidir seguir anant a l'oficina, tot i el viatge de dues hores. "És una retallada salarial tan alt com el que vaig obtenir pel meu ascens més recent. No vaig fer tot aquest treball dur per ser ascendit i després acceptar una retallada salarial", afirma.

Últimas noticias