Google comunica als seus treballadors que no apujarà els salaris per igualar la inflació

"No tenim plans de fer cap mena d'ajust generalitzat", han dit els executius de l'empresa

Per

Bolsamania | 10 des, 2021

Google ha descartat ajustar els salaris a l'alça per igualar la inflació. "No tenim plans de fer cap mena d'ajust generalitzat", han dit els executius de l'empresa alhora que reconeixen les preocupacions dels treballadors sobre aquest tema.

"Com que les taxes d'inflació dels Estats Units són tan altes com el 7%, algunes empreses estan fent un ajustament salarial general per cobrir només la inflació". "Hi ha plans perquè Google faci el mateix?". És la pregunta que el director executiu d'Alphabet, Sundar Pichai, va llegir en veu alta en una reunió especial aquesta setmana, segons l'àudio recollit per CNBC.

Pichai després va cedir la paraula a Frank Wagner, vicepresident de compensació de Google, que va reconèixer la importància de les preocupacions sobre la inflació i les compensacions entre els treballadors de l'empresa: “La inflació sembla ser el més important per a moltes persones, i crec que una de les raons és que la gent està molt ansiosa per obtenir una compensació que funcioni”.

"Quan veiem un augment de la inflació de preus, també veiem augments en el cost de la mà d'obra o la taxa de pagament del mercat". "Aquests han estat més alts que en el passat recent i els nostres pressupostos de compensació ho han reflectit", va afegir.

Últimas noticias