González-Bueno (Sabadell), sobre Unicaja: "No hi ha res sobre la taula"

El conseller delegat del banc afegeix que “no tenim intenció de comprar o vendre”

Per

Bolsamania | 26 oct, 2023

"Estem molt satisfets amb el nostre perímetre. Un dels grans encerts de l'estratègia és que ens hem enfocat al nostre perímetre, i així seguim i seguirem. No tenim cap intenció de fer compres o vendes, ni aquí ni fora. TSB ens està donant moltes satisfaccions i esperem que tingui una rendibilitat molt atractiva”.

Son les paraules del conseller delegat de Banc Sabadell, César González-Bueno, durant la roda de premsa per presentar els resultats del tercer trimestre. En ser qüestionat directament sobre una possible negociació amb Unicaja, ha dit que “no hi ha res sobre la taula”.

"A Espanya, tothom està satisfet amb el seu perímetre, així que no hi ha demanda ni oferta" per a operacions corporatives, ha afegit el directiu.

NO DONA PISTES SOBRE LA RETRIBUCIÓ A L'ACCIONISTA

Sobre un possible augment de la retribució a l'accionista, ha indicat que "hem establert que, a final d'any, un cop estiguin tancats els llibres, el Consell prendrà les decisions sobre remuneració a l'accionista, tant en quantia com en forma, cosa que comunicarem oportunament".

Sobre la idoneïtat de les recompres d'accions per retribuir els accionistes, ha comentat que “té sentit quan cotitzes per sota del seu valor en llibres, com és el nostre cas”.

"Si tot passés normalment, i si repartim el pay out del 50% que estem proveint sobre els beneficis, el dividend podria pujar un 50% i la rendibilitat podria assolir el 10%", ha afegit.

PREVEU CREIXEMENT, PERÒ NO AL RITME ACTUAL

Sobre les futures taxes de creixement, González-Bueno ha comentat que "no és previsible que hi hagi un creixement tan important a futur. Aquest creixement actual és fruit d'un procés de transició. Venim d'un moment complicat, amb tipus negatius. Això ha canviat i hem fet una revisió profunda de la nostra estructura de costos, i això ha millorat la rendibilitat.

Esperem que els nostres resultats segueixin creixent, però no sembla previsible que aquestes taxes de creixement siguin sostenibles en el temps”.

Sobre una futura pujada de ràting per part de les agències de qualificació, el director financer, Leopoldo Alvear, ha comentat que “som optimistes perquè tenim una perspectiva positiva per part de les tres” grans agències (S&P, Moody's i Fitch).

Últimas noticias