Goldman rebaixa Siemens Gamesa a 'neutral', amb Vestas com la seva opció favorita

En manté el preu objectiu a 15,5 euros

Per

Bolsamania | 19 mai, 2020

Siemens Gamesa és aquest dimarts un dels valors de l'Ibex que més cauen (-7%). La companyia ha anunciat el llançament d'una turbina offshore de 114MW, però el que realment s'està cotitzant és la rebaixa de recomanació de Goldman Sachs fins a 'neutral' des de 'comprar' a causa de les incerteses que pesen sobre l'energètica.

El banc d'inversió nord-americà identifica incerteses a curt termini que penalitzaran l'empresa, fins i tot en un context favorable per al mercat de l'energia renovable, que ofereix una oportunitat de creixement estructural a més llarg termini.

Quant al preu objectiu, el manté sense canvis a 15,5 euros, cosa que implica un potencial de revaloració del 15% des dels nivells actuals de cotització.

Goldman Sachs destaca la pressió sobre l'EBIT tant causat per la desacceleració al mercat indi com als desafiaments per executar les comandes del nord d'Europa. A la presentació dels seus últims resultats, del segon trimestre fiscal, Siemens Gamesa va reconèixer que la recuperació del mercat indi es retarda i es veu impactada per la Covid-19.

"Amb més possibles impactes del Covid-19 als resultats del tercer trimestre, existeix el risc d'un cost més alt sobre les execucions que exerceixi pressió sobre els marges d'EBIT i l'apalancament", afegeix Goldman Sachs.

Enlloc de Siemens Gamesa, el banc considera Vestas el fabricant eòlic més ben posicionat, i aconsella 'comprar'.

Últimas noticias