Global Dominion contracta Mirabaud per a impulsar el seu negoci de renovables

Baralla també la incorporació d'un soci minoritari

Per

Bolsamania | 06 oct, 2020

Global Dominion ha contractat al banc suís Mirabaud per sondejar diferents alternatives dirigides a impulsar l'estratègia de creixement i la posada en valor del negoci d'energies renovables, entre les quals es trobaria l'eventual incorporació d'un soci minoritari.

La companyia ha reconegut en un fet rellevant remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que pretén donar resposta al creixement de la demanda d'energia a nivell mundial i convertir-se un player IPP (Productor Independent d'Energia) de rellevància en el sector de les energies netes.

Aquest objectiu respon al seu pla estratègic 2019-2023 durant el qual duplicarà el seu benefici net i posarà en valor, entre altres, el seu negoci 360 de projectes d'energies renovables.

Dominion compta des de 2016 amb una divisió dedicada al desenvolupament, construcció, explotació i manteniment d'infraestructures d'energies renovables. La divisió ja ha aconseguit una "sòlida i diversificada" cartera de projectes superior a 1 Gigawat de potència (1 GW), distribuïts en països on la companyia ja és present, principalment a Europa (Espanya, Itàlia i Portugal) i Llatinoamèrica (Mèxic, República Dominicana i l'Argentina). D'aquesta cartera, prop de 100 MW ja estan en construcció i entraran en operació el 2021 i aproximadament 950 MW està previst que entrin en operació al llarg del seu pla de treball 2021-2025.

En aquest context, Dominion es planteja un enfortiment de l'estructura financera de la seva divisió de renovables i de la seva associada BAS Projects Corporation, companyia que completa la seva oferta integral aportant la solució financera clau en mà i la titularitat dels actius en explotació.

Últimas noticias